Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Barometrul Minților Creative – Ediția a III-a – 2019

Share This Post

În anul 2019 am avut ocazia, din nou, să lucrăm împreună cu UniCredit Bank la un proiect deja consacrat: Barometrul Minților Creative. Acest studiu vizează exclusiv antreprenorii (și micro-antreprenorii) care realizează activități de natură creativă.

În cadrul studiului am identificat percepțiile asupra climatului românesc, obstacolele întâmpinate de antreprenori, dorința acestora de dezvoltare a afacerii, serviciile financiare utilizate și gradul de educație financiară și antreprenorială.

Puteți urmări mai jos prezentarea principalelor date realizată de UniCredit Bank și discuția pe marginea datelor purtată la ZF Live de domnul Paul Acatrini, Managing Partner & Research Manager în cadrul Cult Market Research, doamna Cătălina Roman, Head of Identity & Communication UniCredit Bank și domnul Florin Andrei, Senior Economist UniCredit Bank.

Prezentarea principalelor date din raport:

Discuția pe marginea datelor din cadrul ZF Live:

https://www.facebook.com/ZIARULFINANCIAR/videos/zflive-ce-aduce-nou-edi%C5%A3ia-din-acest-an-a-cercet%C4%83rii-barometrul-min%C5%A3ilor-creativ/941594736175791/

More To Explore

Our Studies

Impactul sărbătorilor de iarnă asupra românilor

În contextul în care sărbătorile de Crăciun sunt celebrate în România cu mare bucurie și tradiție, un studiu realizat pentru a evidenția impactul acestora asupra românilor a relevat că, deși

REQUEST QUOTATION